FAQ over polyester zwembad


polyester zwembad, polyester zwembaden, monoblock zwembad, monoblock zwembaden, glasvezel zwembad, glasvezel zwembaden, tuin zwembad, tuin zwembaden, inbouw zwembad, inbouw zwembaden, zwembad, zwembaden, zwembadoverkapping, zwembadoverkappingen, zwembad dakwerk, zwembaden dakwerk, polyester pool prijs, zwembaden van glasvezel

Uw  tevredenheit is onze prioriteit. De volgende lijst van vragen en antwoorden zult u in veel opzichten helpen, bovendien zijn wij op elk moment tot uw beschikking.

 

1. Waarom DreamPools onderscheidt zich op de markt?
2. Waroom de klanten kiezen voor uw producten?
3. Waarom bieden wij juist polyester zwembaden?
4. Wat is inbergrepen in het aanbod van DreamPools merk?
5. Hoe werkt het inkoopproces bij DreamPools?
6. Wat bewijst de kwaliteit van polyester zwembaden van Solaris en Sunshine?
7. Waaroum zeou u de zwembadoverkapping ELEGANCE monteren?
8. Hoe lang duurt de uitvoering van de bestelling?
9. Hoeveel kost het transport van de glasvezel zwembaden en zwembadoverkappingen DreamPools?
10. Wat moet ik voorzorgen bij de levering van de bestelde polyester zwembad?
11. Hoe groot moet de grondgat zijn om het polyester zwembad te plaatsen?
12. Is een betonnen dekvloer op de bodem nodig?
13. Hoe werkt het filtersysteem?
14. Waar het filtersysteem moet worden gevestigd?
15. Waar is de beste plaats voor een warmtepomp?
16. Is het moeilijk om het polyester zwembad DreamPools te onderhouden?
17. Wat zijn de exploitatiekosten van het glasvezel zwembad DreamPools?
18. Hoe het DreamPools tuin zwembad op het seizoen voor te bereiden?
19. Hoe het DreamPools glasvezel zwembad veilig tegen de winter te beschermen?
20. Wat moet u controleren voordat het kopen van een zwembad van polyester voor de isolatie in de tuin?
21. Wat maakt de hele investering, die de bouw van polyester zwembad in de tuin?
22. Waarom is het de moeite waard om het bouwen van een glasvezel zwembad in de tuin?
23. Wat is de beste locatie voor het installeren van inbouw zwembad?
24. Wat grootte en vorm van de tuin zwembad van polyester is de beste?
25. Welke technologie voor het bouwen van een zwembad in de tuin moet ik kiezen?
26. Welke aanvullende installaties moeten worden gebruikt in de tuin zwembad?
27. Wat zijn de soorten filters?
28. Wat zijn de beste oplossingen voor het verwarmen van water en dakbedekking van het glasvezel zwembad?
29. Is de bouw van het zwembad in de tuin rendabel?
30. Wanneer is de beste tijd om te bouwen aan een polyester zwembad in de tuin?
31. Wat zijn de nadelen en voordelen van het hebben van een glasvezel zwembad?
32. Hoeveel kost de bouw en inrichting van een polyester zwembad in de tuin kosten?
33. Wat zijn de verschillende soorten tuin zwembaden?
 

1. Waarom DreamPools onderscheidt zich op de markt?

Ten eerste door passie en energie. Wij stellen een persoonlijke relatie met onze klanten en wij bouwen een grote, internationale gemeenschap op, waarin wij helpen om de droom van een eigen oase op aarde te maken, wat ons veel voldoening geeft.

 

2. Waroom de klanten kiezen voor uw producten?

De polyester zwembaden, zwembadoverkappingen en polyester zwembad toebehoren DreamPools worden gekenmerkt door een eenvoudige en klassieke ontwerp, hoogste kwaliteit en aantrekkelijke prijs. Gemak en echte ontspanning is voor ons belangrijker dan extravagantie. Dit komt tot uitink in de vorm van het monoblock zwembad, trappen, elementen van de installatie en afwering. Onze producten zijn opvallenden verfijnd in elk opzicht. Ze gecven het hele gezin veel plezier voor vele jaren, dus ze worden gewillig aanbevolen.

 

3. Waarom bieden wij juist polyester zwembaden?

Wij geloven in dat eigen, aantrekkelijk glasvezel zwembad moet nu en in de toekomst, goed betaalbaar zijn voor een zo breed mogelijk publiek, zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze zwembaden Solaris en Sunshine zijn mooi, van hoge kwaliteit en goedkoper en sneller te installeren dan betonnen zwembaden. Geen noodzaak voor de kosten van langdurige bouwwerkzaamheden.

 

4. Wat is inbergrepen in het aanbod van DreamPools merk?

Wij houden van eenvoudige en transparante offertes, daarom bieden wij u twee soorten polyester zwembaden: Solaris en Sunshine in verschillende maten, twee soorten lage en hoge zwembadoverkappingen Elegance en Elegance+. Wij bieden ook polyester zwembad toebehoren en zwembaden dakwerk een unieke look te geven en zullen ze schoon en fris te houden voor vele jaren. Producten DreamPools passen bij de sfeer van de tuin en zorgen voor veel plezier voor het hele gezin, zoals blijkt uit referenties van onze talrijke klanten.

 

5. Hoe werkt het inkoopproces bij DreamPools?

De belangrijkste is uw contact. Wij kijken uw behoeften na, adviseren over wat we hebben en wat is geprobeerd en getest door onze klanten. Wij zullen u de gelegenheid geven om elkaar te ontmoeten en te luisteren naar hun samenwerking – vertouwen. We zullen een compleet en aantrekkelijk aanbod voor te bereiden, inclusief het vervoer naar uw huis – een complexe service. Uw beslissing bevestigt u door een kleine betaling te sorten. De rest zult na ontvangst van de gekochte producten betalen. Na levering kunnen wij u graag alle informatie over de installatie, montage, afwerking en het gebruik van de polyester zwembad geven. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat van uw investering en kijken er naar voren dat zal dat waarderen – tevredenheid. Wij bijven in contact met u en zijn zeer geinteresseerd hoe gaat hhet met u – volle tevrenheid.

 

6. Wat bewijst de kwaliteit van polyester zwembaden van Solaris en Sunshine?

Selectie van materialen en productie – technologie, gebaseerd op jarenlange ervaring. Bovendien speciale plyurethaanschuim isolatie die warmte verlies van het water voorkomt. Wij gebruiken steeds kwalitative polyester harsen en laminaten die bedekt zijn met een resistente gelcoat. Deze coating is bestand tegen extreme temperaturen, chemische stoffen, en helpt om het zwembad schoon te houden. Het zorgt er ook voor kleurstabiliteit. Uniform ontwerp zorgt voor 100% dichtheid.

 

7. Waaroum zeou u de zwembadoverkapping ELEGANCE monteren?

Allereerst zal het badseizoen verlengen. Elegance zorgt voor de veiligheid en bescherming tegen vuil, en het glasvezel zwembad zelf krijgt vitaliteit, karakter en aantrekkelijk uiterlijk. In en reiningsmiddelen zal gebruiken. De zwembadoverkapping Elegance mengt goed met de omringende ruimte, en het gebruik van polycarbonaat beglazing, benadrukt de kwaliteit en uistraling van hele constructie. De Elegance zwembadoverkappingen zijn eenvoudig te installeren en dankzij de mogelijkheid van het installeren van extra extensies zijn zeer functioneel en het gebruik van het zwembad op geen wijze belemmeren.

 

8. Hoe lang duurt de uitvoering van de bestelling?

Gemiddeld ca. 2 weken
 

9. Hoeveel kost het transport van de glasvezel zwembaden en zwembadoverkappingen DreamPools?

Het vervoer wordt individueel bepaald naar het doorgeven door de klant van de leveringsplaats. In het geval van een enkel vervoer van meer producten worden preferentiële leveringsvoorwaarden bepaald.

 

10. Wat moet ik voorzorgen bij de levering van de bestelde polyester zwembad?

De kraan voor uitlading moet een bereik van ten minste 10 – 12m hebben. Op de hoeken van het monoblock zwembad zijn hijsogen bevestigt die het hijsen van het glasvezel zwembad door een kraan naar een aangewezen plaats mogelijk maken, zonder zorgen over eventuele schade te maken. Twee personen zijn nodig buiten de kraanmachinist.

 

11. Hoe groot moet de grondgat zijn om het polyester zwembad te plaatsen?

De grondgat moet ca. 40-50 cm hoger zijn dan de zwembadkuip.

 

12. Is een betonnen dekvloer op de bodem nodig?

Ja, het is een essentieel element om de zwembadkuip te plaatsen. Gewapend betonnen funderingsplaat met een dikte van 12-15 cm bepaalt in grote mate de duurzaamheid van het monoblock zwembad, zorgt voor isolatie en beschermt tegen schokken. Dankzij het polyester zwembad goed vastzit en is er geen kans van aardverschuivingen.

 

13. Hoe werkt het filtersysteem?

Een essentiële rol speelt de skimmer, waardoor het water uit het oppervlak van het glasvezel zwembad samen met de verontreinigingen wordt naar het filter gebracht. Vervolgens het zandbed zal het water filtreren en de onzuiverheden worden daaruit verwijderd. Het schoon en zuurstofrijk water wordt via buizen terug naar het zwembad vervoerd.

 

14. Waar het filtersysteem moet worden gevestigd?

Hhet moet in de buurt van het polyester zwembad worden geplaatst. U kunt een filter tank gebruiken of elke ruimte bij het monoblock zwembad bv. een kkelder. Er kan ook een aparte kamer worden gebouwd in verlenging van fundring. Het maakt niet uit welke oplossing u ook kiest, want u moet er zeker van zijn dat filtratie is eenvoudig en geen aparte problemen veroorzaakt.

 

15. Waar is de beste plaats voor een warmtepomp?

Het beste deel is een overdekt plaats in de buurt van het zwembad met toegang tot frisse lucht.

 

16. Is het moeilijk om het polyester zwembad DreamPools te onderhouden?

Het eenvoudige onderhoud van de monoblock zwembaden Solaris en Sunshine is hun grote voordeel. Zonder probleem, kunt u het zwembad onderhouden zonder verlies van een veel tijd en energie. De enige handelingen die moeten worden uitgevoerd, is het controleren 2 tot 3 keer per week de pH en het desinfecteren en 1 keer per week het zwembad te stofzuigen.

 

17. Wat zijn de exploitatiekosten van het glasvezel zwembad DreamPools?

De onderhoudkosten van het polyester zwembad DreamPools afhangen vooral van twee factoren: ten eerste, de manier waarop we omgaan met het water, ten tweede van zwembadoverkapping. In het geval van de meest voorkomende methoden voor het behoud van water dus het chloreren, gemiddelde jaarlijkse onderhoudkosten van het zwembad zullen niet boven EUR 300-500 uitkomen.

 

18. Hoe het DreamPools tuin zwembad op het seizoen voor te bereiden?

Eerst reinigen wij het polyester zwembad – we gebruiken een stofzuiger, net en wandreinigers. Vervolgens afstellen wij de pH met pH plus of min middelen, afhankelijk van de reactie van het water. De geschikte pH in deze zwembaden bedraagt tussen 7,0-7,4. Het meten van pH maken we met testers (fotometers). Vervolgens gieten wij in de skimmer bij circulatie van het water, gemeten hoeveelheid middel ter bescherming tegen de groei van algen. Vervolgens gieten wij het juiste bedrag in een gieter en verdelen wij over het gehele oppervlak van het water. Wij schakelen het water en filte]reren, totdat het water kristalhelder wordt. Vuil van de bodem verwijderen wij met stofzuiger. De laatste stap is ontsmetting. Hier gebruiken wij middelen met chloor of zuurstof methode. De middelen op basis van actieve zuurstof zijn zo effectief als chloor, en tegelijkertijd neutraal voor de huid. Op dit punt, het water in het inbouw zwembad is klaar om te zwemmen. Zorg voor kwaliteit door geschikt filtratie en meting van de waterkwaliteit.

 

19. Hoe het DreamPools glasvezel zwembad veilig tegen de winter te beschermen?

Ten eerste, laten wij het water in het polyester zwembad. De kracht van het vriezende water in de winter gaat de kracht van de bevriezing van grond tegen, die werkt op de wanden van het inbouw zwembad en voorkomt overstromingen in het geval van zware regenval. We sluiten de buizen in het monoblock zwembad, pompen het water uit het filter-en verwarmingssysteem, sluiten wij ook de pomp uit of afvoeren het water onder de buizen.

 

20. Wat moet u controleren voordat het kopen van een zwembad van polyester voor de isolatie in de tuin?

Installatie van zwembad van glasvezel, is een investering, die veilig een “Éen keer in het leven”. Daarom selecteert u een polyester zwembad dat zal worden gemaakt van hoogwaardige materialen, bestand tegen de zeer verschillende weersomstandigheden, en dat met een beetje inspanning zal de bruikbaarheid voor vele jaren te behouden (het gebied van de selectie van de optimale vorm en grootte zal in een ander worden besproken artikel). Het is niet een aankoop waar u gemakkelijk kunt intrekken. Meubilair, plat of op de fiets kunt u gemakkelijk verkopen wanneer ze niet voldoen aan onze verwachtingen. Met glasvezel zwembad is het veel moeilijker, dus laten we doen zoveel mogelijk vanaf het begin van onze uitvoering te genieten, en geen spijt van hebben.
1) Ten eerste moet de vorm en de kleur van het monoblock zwembad vrij universeel en tijdloos. Kies een inbouw zwembad in een klassieke vorm, blauw of wit, want het is een grote kans, dat er in een aantal jaren zullen we nog steeds trots op onze investeren. Elke mode en seizoensgebonden klappen verdwijnen, en de dingen eenvoudig en klassiek zijn altijd op tijd.
2) Heel belangrijk is de productie technologie van het polyester zwembad. De glasvezel zwembaden DreamPools een speciale laag van anti-osmose, die de gehele structuur van de monoblock zwembad beschermt tegen schade die kan ontstaan als gevolg van voortdurend contact met water (vanuit het zwembad, alsmede uit de grond). Osmose beschermende laag voorkomt het binnendringen van water in het zwembad van polyester. Veel bedrijven negeren het probleem en maken geen gebruik van deze belangrijke laag om de productie goedkoper te maken. Polyester zwembaden dat zonder anti-osmose laag bevinden worden gepenetreerd door water na een paar weken en het oppervlak is bedekt met een aantal uitstulpingen en blaren, die permanente schade aan de inbouw zwembad veroorzaakt. Dus je moet vragen voor het kopen van het bedrijf waarvan tou wilt polyester zwembad te kopen voor de contacten met hun klanten, die we kunnen vragen voor de gelegenheid om te zien hoe hun glasvezel zwembaden presenteren zich na een lange tijd van gebruik.
3) Het soort materiaal. De standaard in ons bedrijf is het gebruik van hoge kwaliteit polyester harsen en laminaten, bekleed met een duurzame laag van gelcoat. Het is bestand tegen hoge en lage temperaturen, de interactie van chemische en helpt de glasvezel zwembad schoon. Het biedt ook een uitzonderlijke kleurstabiliteit. Vijf lagen van het materiaal is een garantie van de levensduur en de perfecte uitstraling voor de komende jaren.
4) Extra speciale isolatie polyurethaanschuim. De dikte van de laag 1,5 – 2 cm, die onder de zwembad van buitenaf, geeft een zeer goede beveiliging en voorkomt druppel de watertemperatuur.
5) Trap. Ze zijn een zeer belangrijk deel van de tuin glasvezel zwembad, want het biedt u gemak, veiligheid en grotendeels verantwoordelijk voor de stabiliteit van de polyester zwembad. Na vele jaren van testen die we verkregen optimale parameters, zodat het in- en uitstappen van het monoblock zwembad zo eenvoudig mogelijk en gebruik gemaakt van een speciaal materiaal met een anti-slip oppervlak.
De controle op de markt polyester zwembaden met dergelijke punten zal u toelaten om te kopen, waar u zult genieten voor vele jaren.

 

21. Wat maakt de hele investering, die de bouw van polyester zwembad in de tuin?

Dit is essentieel en zeer algemene vraag die vaak vragen onze klanten al tijdens het eerste contact. Er zijn vele factoren die de totale investering te bepalen. Echter, willen we laten zien wat je moet letten bij het begin van de operaties. We willen het duidelijk voor elke potentiële koper van glasvezel zwembad te maken. Zeker zal het een groot gemak voor veel mensen op zoek naar een eigen zwembad te bouwen in de tuin zijn.
1) Eerst moeten we naar het inbouw zwembad bekken selecteren. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan een aantal factoren, waarvan we meer schrijven in het artikel “Wat moet u controleren voordat het kopen van een zwembad van polyester voor de installatie in de tuin?”
2) Polyester zwembaden zijn gemaakt om de eigenaars te voorzien van een maximum aan comfort, tevredenheid en met de minst mogelijke betrokkenheid. Daarom, een kijkje nemen op het hele scala aan mogelijkheden om te kiezen voor yourselve alles wat uw verwachtingen voldoet. Gelieve na te denken over uw glasvezel zwembad te investeren met het oog op het gebruik ervan in uw leven, en niet alleen in het huidige moment. Helaas zijn veel klanten neerleggen lange tijd te denken, en daarmee de kwaliteit, duurzaamheid en lage onderhoudskosten voor de laagste prijs en de goedkoopste installateur.
Onder het hele scala van mogelijke opties zijn:
Filtratie: zandfilters, multiport kleppen en spiegels, filtratie materialen.
Pompen: Pompen voor zwembaden, teller, automatische, dompelpompen.
Verwarming: warmtepompen, accessoires voor warmtepompen, warmtewisselaars voor warmtepompen, zonnecollectoren.
Installaties hulpstukken PVC fittingen Flex-Fit, slangpilaar, lijmen en kitten, slangen.
Het schoonmaken van het zwembad: Handmatige reiniging van het zwembad borstels, vacuüm raster hand telescopische palen, sponzen, algen, borstel de muur. Automatische schoonmaken van het zwembad: reinigingsmachines, stofzuigers zwembad.
Accessoires zwemmen: skimmers, de belangrijkste riolering, nozzles riolering, verlichting zwembad: onderwater halogeenlampen, LED zwembad verlichting, drivers, transformatoren, drijvend LED-lampen, zwembad ladder, zonne douches,
Solar folies
Desinfectie van water: polyester zwembad testers, thermometers zwembad, automatische pH-controle-eenheden en Cl, desinfectie systemen, elektrolyse van zout dispensers
Dakbedekking, rolluiken zwembad
Wanneer het contacteren van ons bedrijf zullen wij u graag helpen om de benodigde onderdelen te kiezen en te luisteren naar uw behoeften zal alle apparatuur die voldoende zal zijn aan te bevelen.
De volgende stap is de bouw en installateurs. De installatie kan worden gedaan in-house of een beroep doen op de hulp van een bouwbedrijf/installateur.

 

22. Waarom is het de moeite waard om het bouwen van een glasvezel zwembad in de tuin?

Om te zwemmen op warme dagen, hoeven we nergens heen. Genoeg om een klein zwembad te bouwen in uw tuin. Beslissen over het, geeft niet alleen onszelf te ontspannen, maar ook de vrede en intimiteit te garanderen. In tegenstelling tot de schijn, is de bouw van een monoblock zwembad in de tuin niet verder te gaan dan onze financiële mogelijkheden. Wat meer is, de planning van polyester zwembad in de tuin vaak niet een bouwvergunning nodig.

 

23. Wat is de beste locatie voor het installeren van inbouw zwembad?

Er zijn een aantal belangrijke factoren die absoluut rekening moet worden gehouden bij de bouw van polyester zwembad. De plaats moet natuurlijk zonnig zijn. Het is beter om ook voorkomen dat de nabijheid van bomen en struiken. Daarnaast moet je draagkracht en het niveau van het grondwater te controleren. Het is goed te beseffen dat in de bouwplaats geen planten of wortels te volgen.

 

24. Wat grootte en vorm van de tuin zwembad van polyester is de beste?

Het definiëren van de parameters voor de glasvezel zwembad moeten we de aandacht vestigen op het feit dat zij groter zal zijn, hoe duurder het blijkt de werking ervan. Als u wilt dat alleen om een bad te hebben met het hele gezin genoeg is het zwembad ongeveer 5-6 meter lang en 3 meter breed. Maar als je wilt zwemmen, moet u kiezen voor een pool van 8-10 m lang en 3,5-4 meter breed. Lage troost kan ook leiden tot een onregelmatige vorm die moeilijk zwemmen of bekleding, dus het meest geschikt voor klassieke vormen. De standaard diepte is ongeveer 1,5 meter tuin zwembaden. Denk er ook aan dat het zwembad kan worden gebouwd in de aarde, of direct op de grond. Bij hoge grondwaterstanden raden de tweede optie.

 

25. Welke technologie voor het bouwen van een zwembad in de tuin moet ik kiezen?

De keuze die we moeten maken in de planning van de werken. Als het gaat om het zwembad vouwen skelet in plaats, we moeten kiezen uit:
– Geïmpregneerd hout frameconstructie
– Constructie van staal of aluminium plaat in combinatie met de schroeven
– De structuur van de polyesterhars, polypropyleenhars en versterkt met glasvezel
– Bouwstenen met blokken.
Het wordt steeds populairder om klaar-stroomgebieden van polyester installeren met extra isolatie. Deze constructie is zeer duurzaam en visueel aantrekkelijk. Het gemak en de snelheid van de installatie en de afwerking en de aankoopprijs te maken polyester tuin zwembaden hebben een revolutie in de industrie. Eigen zwembad is nu binnen handbereik voor een breed scala aan opdrachtgevers.

 

26. Welke aanvullende installaties moeten worden gebruikt in de tuin zwembad?

Schoon water in het polyester zwembad te behouden, speciale inrichtingen nodig om de beweging te waarborgen. Op de markt zijn er kant en klare systemen, die bestaan uit: skimmers, goten overloop, pompen, filters, sproeiers en uitgaande bodem. Laten we niet vergeten om ze altijd individueel kiezen om de grootte van het zwembad. We moeten wanhopig ook uitrusten zwembad filters, omdat de parameters van het water in het zwembad vergelijkbaar met die van drinkwater moet worden! Het moet ook een basisset van het schoonmaken van het zwembad, dat is handmatig of mechanisch stofzuiger en het rooster voor het herstellen van verontreinigende stoffen te krijgen.

 

27. Wat zijn de soorten filters?

Mechanische – meestal grind, zand of antraciet, heel vaak zijn ze uitgerust met apparaten met vermelding van de mate van watervervuiling.
Chemical – bijdragen tot de pH 7,2-7,6, die optimaal is voor zowel menselijke huid voor metalen voorwerpen die in het apparaat pool behouden.
Desinfectie – bevat chloor of andere verbindingen (ozon, broom, jood, zuurstof geactiveerd).

 

28. Wat zijn de beste oplossingen voor het verwarmen van water en dakbedekking van het glasvezel zwembad?

Vaak, als gevolg van de geografische ligging, thermische isolatie alleen is niet genoeg om warmteverlies te voorkomen. Om te kunnen om zo lang mogelijk aan een periode van baden te genieten, moet u de installatie van verwarmingsapparatuur. De keuze van de installatie is afhankelijk van de grootte van de polyester zwembad, elke mogelijkheid van dakbedekking en temperatuur van het water dat u wilt behouden. Onder de meest populaire manieren van verwarming olie of gas boiler, elektrische kachels of zonnecollectoren, warmtepompen. Goedkoop en veelgebruikte oplossing van de ketel is verbonden met de warmtewisselaar. Een andere oplossing is eveneens lid worden van de verwarming van het huis te verwarmen water in het zwembad. In dit geval aanzienlijk verminderen installatiekosten. De beste oplossing voor glasvezel zwembaden zijn warmtepompen en zwembadoverkappingen. Als we ons herinneren aan het zwembad ‘s nachts te dekken is niet alleen effectief zal stookkosten, maar waterverlies door verdamping te verminderen. Meestal gebruikt voor het afdekken van de begroting folie zonne stof of PVC rolluiken. Belangrijk is dat de laatste zijn zeer duurzaam en veilig, want na dergelijke dekking zelfs een volwassene kan bewegen. De beste oplossing naar onze mening is het zwembadoverkapping van polycarbonaat en aluminium. Het is zeer functioneel en ziet er perfect uit.

 

29. Is de bouw van het zwembad in de tuin rendabel?

Dankzij de moderne technologie tuin zwembad is niet langer een luxe. Klaar zwembaden, met een extra isolatie ons toelaten om te genieten van zijn eigen vrij groot zwembad, zonder tussenkomst van enorme financiële middelen en veel tijd en energie. Er zijn ook veel manieren om deze nog in gematigde klimaten kunnen de pool bijna het gehele jaar te gebruiken. Dit zijn systemen voor het verwarmen van water en het zwembad covers, die niet alleen de bescherming van het zwembad, maar toe te voegen aan de charme en veranderen onze tuin op een ongebruikelijke plaats. Als je droomt gelukkige momenten doorgebracht met familie en vrienden in uw eigen tuin, een zwembad in de tuin constructie is de ideale oplossing. Het kopen van het zwembad van polyester aan uw dromen, terwijl het besparen van geld, tijd en energie.

 

30. Wanneer is de beste tijd om te bouwen aan een polyester zwembad in de tuin?

Nou, als de tuin met zwembad tegelijkertijd gemaakt met de bouw van het huis – een hoop werk je in staat om dezelfde hardware uit te voeren (bijvoorbeeld de levering van materiaal opgraving) zal zijn – en stroomopwaarts van het gebied rond het gebouw en de oprichting van de tuin. Met deze opdracht werkt kosten zullen lager zijn dan wanneer de tuin met zwembad was de laatste investering. Maar de grote kracht van polyester zwembaden is dat zij op elk moment kan worden geïnstalleerd zonder de gehele tuin herbouwen.

 

31. Wat zijn de nadelen en voordelen van het hebben van een glasvezel zwembad?

De onmiskenbare pluspunten van glasvezel zwembaden zijn:
• de mogelijkheid om te beslissen over het op elk gewenst moment, niet per se tijdens de bouw van het huis, waar zijn de grootste uitgaven;
• waardoor verschillende maten om perfect te passen bij uw zwembad aan de grootte van uw tuin;
• niet verplichten tot een bouwvergunning;
• aantrekkelijke prijs is veel goedkoper dan binnen of gebouwd in het huis;
• eindeloze mogelijkheden om te regelen en trim, het kan bouwen op het terras, zet in de tuin en ga zo maar door.
De loting kan bevatten:
• Seizoensgebonden in staat om het zwembad te gebruiken, de zomer, de lente, begin van de herfst
• systematische verwijdering van verontreinigingen uit water (vallende bladeren, groeien algen). De oplossing is om dakbedekking basine, zwembadoverkapping laag of hoog of jaloezieën of rol van zonne-folie te gebruiken.

 

32. Hoeveel kost de bouw en inrichting van een polyester zwembad in de tuin kosten?

Zwembad van polyester met extra isolatie van de primaire filtersysteem en handmatig laden van desinfectiemiddelen afhankelijk van de grootte van de kosten van enkele duizenden euro.
Om het water te verwarmen in het monoblock zwembad kan worden gebruikt warmtepompen, warmtewisselaars of het zonnestelsel, met prijzen variërend van een paar honderd tot een paar duizend euro.
Trappen zorgen voor veilige toegang tot het inbouw zwembad. Daarnaast kunt u de ladder te installeren. Je zal moeten besteden aan het – afhankelijk van het model en de grootte – van enkele tientallen tot een paar honderd euro.
Om glasvezel zwembad te beschermen tegen vuil nuttig is folie, jaloezieën of dekzeil of dakbedekking, die veruit de meest handige en duurzame oplossing. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het deksel, het materiaal waarvan het is gemaakt en oprolsysteem. Het zal onvermijdelijk zijn, zelfs zonder borstels hand in het schoonmaken van het zwembad of een stofzuiger, die zal moeten tientallen euro te besteden voor borstels, een paar honderd euro voor het schoner zwembad.
Als ons tuin zwembad budgetten zijn nog enkele vrije agenten, kunnen we besteden aan het genereren van het apparaat tegenstroom, schuift u het toestel voor massage. Zo ingerichte tuin glasvezel zwembad kan prachtig verlicht, wat bijdraagt aan de charme.

 

33. Wat zijn de verschillende soorten tuin zwembaden?

Er zijn verschillende soorten van tuin zwembaden, zwembaden gebouwd traditioneel geblazen, klaar om in het bassin worden geplaatst.
Opblaasbare zwembaden
Opblaasbare zwembaden zijn de goedkoopste. Heeft de benoeming van een vaste plaats in de tuin of het nemen van geen werk nodig. Ze zijn gemaakt van een dun, maar duurzaam rubber. Je hebt toegang tot hen zelfs giet een paar kubieke meter water, zonder angst voor kraken muren. Gretig gekocht door landeigenaren. Na het einde van het seizoen kan water bevrijden van hen oprollen en opslaan in een lade. Zij worden vaak gekozen voor kleine kinderen. Hun nadeel is laag duurzaamheid, gemakkelijk beschadigd, vuil en te vernietigen. Vaak zijn zwembaden voor één seizoen.
Zwembaden rack en ankers
Zwembaden ankers zijn eenvoudig te installeren. Vaak worden ze gemaakt van duurzame materialen, gelijmd verschillende lagen. Zwembaden rek, het is heel vaak, veel groter zijn dan de structuren zwembaden ankers. Door het ontwerp dat een veel groter oppervlak van het water dan bij het zwemmen strut. Maar in gedachten houden dat de zwembaden rek zijn niet gemaakt van rubber, die gevaarlijk zijn voor kleine kinderen kan zijn. Bij de aankoop van het zwembad rack moet ook in gedachten houden dat de prijs hoger is dan het zwembad strut zal zijn. In ruil daarvoor krijgen we veel meer ruimte voor plezier en ontspanning. Pools rack gekenmerkt door een veel grotere sterkte. Het nadeel zwembaden rack is dat het niet aantrekkelijk uitziet en vaak bederven ons de charme van de hele tuin.
Zwembaden gebouwd in de tuin
Veel duurder is de bouw van een zwembad traditionele – met gewapend beton. Ommuurd bassin onderwezen in keramische tegels of speciale film van pvc. Het is bedekt met acryl coating die de weerstand vergroot tegen extreme temperaturen, UV-straling en chemicaliën. Deze film staat garant voor perfecte afdichting bekken.
Zo’n zwembad om hygiënische redenen vereisen filters en pompen, evenals het gebruik van middelen voor waterbehandeling. Wanneer het open is – de winter moet gedeeltelijk worden leeggemaakt en bedekt.
Polyester zwembaden
Als je droomt van een eigen zwembad, maar ontmoedigt lange bouw van een zwembad, de ideale oplossing is om een kant en klaar zwembad tuin te kopen. Zwembaden van polyester, zoals de naam al doet vermoeden, is gemaakt van glasvezelversterkt polyester, thermisch gehard. Dit materiaal is zeer duurzaam, duurzaam en zeer flexibel en bestand tegen UV-straling en extreme temperaturen.
Dit zwembad heeft een meerlagige structuur, versterkt met polyurethaanschuim, die zijn stijfheid garandeert en voorkomt afkoeling het water. Deze zwembaden zijn ook meestal gevormd trappen en zitplaatsen. Het oppervlak van veel modellen kan zelfs een paar dozijn m2, waardoor het ook geschikt voor vrij zwemmen. Ze kunnen bouwen over het oppervlak van de grond, of in een speciaal gegraven bassin.
Zwembaden van staal of kunststof
Op de markt zijn er ook zwembaden, waarvan het ontwerp vormen de panelen van verzinkt staal (dikte 0,6-0,8 mm) of plastic. Ze zijn bedekt met plastic aan de buitenkant en aan de binnenkant – beschermlak. Ze hebben een zeer verschillende vormen – zij kan rond, ovaal, acht.
De inrichting is bedekt met PVC folie in één van meerdere kleuren (bijv. Blauw), bestand tegen UV-straling. Deze tanks kunnen tot 10 m en een diepte van 1,5 meter. Na het plaatsen van een zwembad op een geprepareerd oppervlak, het kan ook in de sleuf geplaatst. Daarvoor moet echter worden ingebracht in de bodem van een betonplaat dikte van 15-16 cm. De bouw van het zwembad van dit type is een gespecialiseerde taak team.
Benodigde accessoires zwemmen zijn de waterzuivering filters. Het is ook de moeite waard na te denken over de verbetering van additieven badcomfort – of stappen trampolines en verlichting.